Folie til biler gør det selv

Posted by

Forny din bil med folie. Folie er et helt fantastisk materiale og det kan bruges til alt muligt. Du kan selv bruge det til en lang række af hobby aktiviteter. Du kan også vælge at få professionel hjælp til en opgave.

Biler og folie fandt hurtigt hinanden. Folie er billigere end omlakering og mønstre med lak. Der er utroligt mange muligheder for omfarvning og for dekorationer på biler med folie.

Folie kan være en god ide hvis du er i tvivl om farven

En hel bilindpakning kan være meget flot og lige det din bil trænger til. Folien dækker ridser og små skrammer, så din bil fremstår som ny. Desuden kan du også vælge folie, hvis du egentlig gerne vil omlakere din bil, men ikke helt kan beslutte farven. Med folie kan du afprøve farven, før du tager den endelige beslutning.

Lak og folie har forskellig holdbarhed

Folie er billigere end lak. Alligevel holder det forbavsende længe. det tager ikke lige så lang tid at lægge folie, som at omlakere hele din bil. hvis du har lyst og råd, kan du med folie, skifte farven på din bil hvert eneste år.

Hel indpakning eller mønstre

Du kan vælge at få din bil helt dækket af en farvet folie. Du kan også vælge et område. Eller, du kan vælge folie som udsmykning. Du kan vælge mellem eksisterende designs og skabeloner, eller helt selv skabe dit eget udtryk. Folie gør det nemt at dekorere din bil.

Fortryder du din folie

Sker det at du har valgt en tosset farve eller et træls mønster, så kan folien let fjernes igen. Du behøver altså ikke leve med din fejl i lang tid, på samme måde som hvis du havde valgt lak.

Alle regnbuens farver

Biler kommer fra fabrikken i et vist antal farver. En eller to af dem er standartfarven, resten koster ekstra. Gider du hverken standardfarven, eller nogen af de andre som fabrikken er leveringsdygtige i, kan du vælge folie.

Folie findes i alle de farver som du kan komme i tanke om. Folie findes i flere toner og et hav af nuancer. Er du til neonfarver, så kan du også få det. er du til de sarte pastelfarver, så findes de også. De smarte oliefarver der skifter nuance alt efter lyset og hvilken vinkel du ser den fra, findes også i folie. Guld, sølv og kobber er naturligvis blandt favoritterne inden for folie farver.