Hold din bil ren og nydelig med disse tips

Posted by

Der er for mange chauffører en trang til at holde sin bil ren og nydelig. Det minder lidt om at holde huset rent. Der kan ske mange ting som gør at det bliver beskidt. Ens bil er vigtig at holde ren, og det er der forskellige metode til. I denne artikel vil forskellige metoder for at rengøre biler gennemgås.

 

Der er behov for, at man rengøre sin bil af flere årsager. For det første så er ens bil et køretøj som sender et signal til alle de andre bilister. Er man ikke renlig, så sender det et dårligt signal til de andre bilister.

Den første metode er ugentligt at tage bilen forbi en carwash. Dette holder bilen ren, og den gør det godt. Er man i vinterperioderne, eller i vejr med meget regn, så kan man også under almindelige omstændigheder komme langt uden en carwash. Carwashen giver dog nogle fordele, og disse er at der bruges specielt sæbe som fjerner mange bakterier og andet snavs. Specielt, hvis man har fået en fugleklat på ruden, eller at man har kørt den iud i en speciel situation hvor den er blevet ekstra snavset, så kan man komme langt uden en carwash, men det skal stadig gøres en gang imellem. Alternativt så kan man tage bilen forbi en professionel udbyder. Specielt når det har at gøre med indvendig bilvask, så er det ikke så nemt at gøre selv. Læs om den indvendige og udvendige bilvask her.

Hvad kan de professionelle ellers tilbyde?

De professionelle tilbyder også andre ydelser. Disse ydelser, kan være at virksomheden tilbyder Støvsugning af bil.  Her gøres der brug af specielle støvsugere, som kan gøre det meget anderledes end normale støvsugere. Det gør de ved at bruge skånsomme børster, og med de rigtige teknikker.

En anden ting de profesionelle kan tilbyde er damprens. Her er det faktisk vand, som varmes op under meget højt tryk, og dermed skabes der damp. Ved at gøre brug af damp, så er det muligt at komme ind til arealer på bilen, som ellers ikke var muligt. Det er helt mikroskopiske små arealer som dampen kan ramme, og dermed sikrer man en rens af høj kvalitet, fordi der ikke efterlades arealer, som er beskidte, hvis damp rensen laves i kompetente hænder. Det er sejt at det kan gøres med damprens i dag, af andre årsager også. Der er i forbindelse med damp processen et lavere forbrug af vand, og det er med til at skåne miljøet blandt andet. Der er ikke en stor mangel på vand i verdenen, men det kræver strøm at hente vandmængden. Det er vigtigt at spare på strømmen, når det er muligt, og så er det jo rart at denne teknik gør både det og vasken bedre.