Sådan opbevarer du bedst din båd om vinteren

Posted by

Sådan opbevarer du bedst din båd om vinteren

Ved du noget om vinteropbevaring af båd? Hvis du er bådejer, er det et absolut must.

Når det er køligt i luften, bliver det også iskoldt under vandet. På vandoverfladen begynder is at danne sig. Isen kan beskadige din båd, alt efter hvordan skroget er lavet.

Derfor skal du som bådejer vide, hvordan vinteropbevaring af båd skal foregå. Ellers ender din båd med at have en meget kort levetid i din besiddelse.

Hjælp båden til et længere liv

Sidder du allerede nu og er desperat efter at få din båd op ad vandet og opbevaret et fornuftigt sted over vinteren? Så læs om vinteropbevaring her.

Båden vil takke dig for det på længere sigt. Når foråret igen rammer, og du skal have smidt båden i vandet igen, vil du takke dig selv for at have opbevaret det kløgtigt over vinteren.

De mange skader, som båden kan anskaffe sig, er en kæmpe ulempe og stor udgift for bådejeren. Der sejles ikke meget kapsejlads, hvis skroget har taget skade over vinteren.

Hold dig opdateret om bådens tilstand også om vinteren. Det giver meget længere liv for båden, som du kender den.

En sundere fremtid sammen med båden

Nu du er i gang med at læse op på vinteropbevaring af båden her, er det måske også tid til at gå resten af jeres forhold igennem. Kunne du behandle din båd bedre?

Den kunne måske tages hyppigere op ad vandet, så den kunne få en god rensning? Der er mange små ting og projekter, som bliver udskudt. Det er sjældent særlig hensigtsmæssigt.

Du har ikke anskaffet dig en båd for få en masse ekstra arbejde, få en ekstra byrde. Du har købt den, fordi du vil sejle rundt på vandet og holde ferien til søs. Men en båd er ikke bare sjov og fornøjelse – udelukkende. Det kræver benhårdt arbejde at holde båden ved lige.