Sporing af GPS til både

Posted by

En GPS er for mange mennesker kendt i det private. Når skal finde en kørselsvejledning til en destination, så bruger man GPS’en for at lokalisere, hvor man befinder sig. GPS er både styret samt ejet af USA’s forsvar. Ordet GPS er en kortere beskrivelse af ’Global Positioning System’, og bruges til at lokalisere, hvor man er.

GPS-satellitterne består af 24, som kredser rundt og sender derfor oplysninger om positioner og tidspunkter. En GPS er utroligt effektiv i privaten, men har mange effektive egenskaber i en virksomhed. Et GPS-system i en virksomhed, har nemlig flere formål. For det første er det et enormt vigtigt formål i forhold til tyveri.

 

Mange virksomheder har køretøjer, herunder firmabiler, maskiner og andet køretøj tilknyttet som er mange penge værd. Det gør det selvfølgeligt attraktivt for uvedkommende og tyve, som gerne vil have fingre i disse værdigfulde transportmidler. Lige netop her, kan en GPS hjælpe, da den blandt kan bruges til at spore køretøjet. PÅ denne måde, er der større chance for at få de stjålne objekter tilbage.

 

GPS til mange formål

En GPS-løsning til virksomhedens maskiner og andre køretøjer har også langt flere funktioner, end kun bedre sikkerhed i forhold til tyveri. Med et GPS-system, medfølger en app, som gør det muligt at optimere arbejdsgangen og ruteplaner blandt andet.

 

Med appen kan man både planlægge vedligeholdelse, og få funktioner som opgavestyring og ressourcestyring. Hertil kommer der både tjeklister og beskrivelser af arbejdsopgaverne, samt tidsregistrering. En GPS er derfor ekstremt værdifuld både for sikkerheden og for den daglige drift i virksomheden.

 

Få den rette vejledning hos yourCompany

Det kan være svært at skulle stå med hele ansvaret for sikkerheden i virksomheden, derfor kan det være en stor fordel at overlade ansvaret til et eksternt firma som har erfaring og viden indenfor netop dette område.

 

Ved at vælge at outsource jeres sikkerhedssystemer til yourCompany, kan i som virksomhed bruge tiden og ressourcerne andet steds, for at holde driften kørende og udvikle på andre områder. På yourcompany.dk kan I læse meget mere om yourCompany og deres løsninger. Hvis i stadig måtte være i tvivl kan i med fordel kontakte yourCompany på enten telefon eller igennem deres kontaktformular på hjemmesiden.

 

Firmet står klar til at rådgive jer og jeres virksomheden, for at være sikker på i sammen finder den rette løsning efter jeres behov og ønsker. Kontakt detaljer findes på hjemmesiden.