Er sæsonleasing bedst?

Posted by

Overvejer du også at lease en bil? Det kan være, du er kommet fra det, fordi du ikke bruger en bil hele året rundt. Hvis det er tilfældet, så kan det være, at sæsonleasing er det helt rigtige for dig. Er du også i tvivl om, hvad begrebet sæsonleasing dækker over, og om hvorvidt det er det rigtige for dig? Så kan du blive lidt klogere på det i denne artikel.

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing er når du leaser en bil på halv tid. Det betyder, at du leaser en bil for et år, og du betaler også et årligt gebyr, men det er indberettet, at bilen f.eks. kun bruges i et halvt år. Det er faktisk meget populært, at man vælger at sæsonlease på den måde, at man siger, at bilen bruges i et halvt år, mens den er ”passiv” i den anden halvdel af året. Når man leaser på denne måde, så får man en reduceret pris, der svarer til, hvor meget bilen bruger brugt.

Hvornår kan jeg sæsonlease?

Der er flere, der tror, at sæsonleasing gælder en bestemt sæson. Det er heldigvis ikke tilfældet. Du kan sæsonlease lige når du vil. Så er det sådan set ligegyldigt, om det er sommer, efterår, vinter eller forår.

Er det til privat eller erhverv?

Du vil blive glad for at høre, at sæsonleasing både fungerer til erhverv og privat. Du kan altså både benytte dig af sæsonleasing, uanset om det omhandler private- eller erhvervsmæssige sammenhænge. Der er også nogle, der vælger at leje en cabriolet om sommeren, hvor den så holder stille om vinteren. Så kan man få en fed bil til at køre rundt i om sommeren og en reduceret pris, fordi man ikke bruger den om vinteren. Det er jo altid smart, når man kan nøjes med at betale for det, man får.